Hekkert één van de beste Opel dealers van Europa

“Wij zijn supertrots op dit resultaat en de erkenning daarvoor”. Hekkert Autogroep is begin 2016 toegetreden tot de club van 100 beste Opel dealers van Europa. Deze selectie werd bekend gemaakt tijdens een speciaal dealercongres. Deze mooie prestatie geeft ons nóg meer motivatie om onze diensten zoveel mogelijk af te stemmen op de wensen van onze klanten. Wij geloven dat wij hiermee het verschil kunnen maken! 

 

- Top 100 Opel-dealers blinken uit door kwaliteit en grote verkoopgroei

- Bekendmaking tijdens speciaal dealercongres bij Opel in Rüsselsheim

- Succes bereikt dankzij aansprekende verkoopacties en topservice

 

Hekkert Autogroep is toegetreden tot de Europese top 100 van beste Opel-dealers. Een prestatie die niet alleen aan de uitstekende resultaten te danken is, maar ook aan de ambitie om met service uit te blinken. Dat bleek bij het onlangs gehouden dealercongres in Opels hoofdkwartier in het Duitse Rüsselsheim, in aanwezigheid van Opel Group CEO Karl-Thomas Neumann, Vice President Sales & Aftersales Peter Christian Küspert en Opel Nederland Algemeen Directeur Johan Claassen.

“Wij, en dan spreek ik namens ons hele team, zijn supertrots op dit resultaat en vooral de erkenning daarvoor van Opel Europe”, aldus Peter Hekkert.  

De honderd succesvolste dealers werden tijdens de bijeenkomst in Rüsselsheim gelauwerd. Verder kregen ze van Chief Marketing Officer Tina Müller en Vice President Design Europe Mark Adams een gedetailleerd inzicht in de ambitieuze groeiplannen van Opel voor de toekomst.

Passie voor Opel

“Teamspirit en assertiviteit zijn belangrijk voor succes”, aldus Johan Claassen, directeur van Opel Nederland. “Ook Hekkert Autogroep heeft afgelopen jaar bewezen dat je met goede acties, aansprekende activiteiten, passie voor het merk en uiteraard topservice mensen voor ons merk warm maakt, nieuwe klanten trekt en bestaande Opel-rijders vasthoudt. Terecht dus dat deze dealer nu deel uitmaakt van de honderd beste Opel-dealers in Europa.”

Het dealercongres in Rüsselsheim werd afgesloten met een aantal inspirerende activiteiten. Zo konden de dealers bijvoorbeeld hun eigen limieten testen in een vluchtsimulator van de Airbus A380, het grootste vliegtuig ter wereld, onder het motto van de vroegere advertentieslogan voor de Opel GT in 1968: ‘Nur Fliegen ist schöner’ – alleen vliegen is mooier.

​Onze vestiging(en)

Meer info